Cabo Do Mundo

Cabo Do Mundo

Madrid

The project begins with the premise of transforming the previous spa into a new restaurant of two floors that speaks up about the old and Italian restaurant aesthetics in the ’60s

The elements and material that have been used to get the beforementioned aesthetic were: First, the entire floor of the existing stone has been maintained, giving the project a relaxed and dense atmosphere. In contrast to the floor, the walls have been designed with solid tones in light blue. In some cases, the surfaces have been covered with a tinted pine “skin” with a marked zigzag texture. These elements, added to the lighting, that consists of suspended blown glass lamps, and the LED backlight, and abundant vegetation in flowerpots, create a wide, relaxed and dense space

Photography: Imagen Subliminal